Trendspotting: dit zijn de vijf soorten schoenen die binnenkort de voeten van alle fashionista’s sieren

Print
Trendspotting: dit zijn de vijf soorten schoenen die binnenkort de voeten van alle fashionista’s sieren

Foto: Instagram | The Style Stalker

Ooit al een vrouw horen zeggen dat ze te veel schoenen heeft? Juist, ja… Reden te meer dus om die collectie nog wat uit te breiden. En nu de zomer op z’n einde loopt, kun je al een voorraadje trendy stappers inslaan. Je weet wel, indien er niets in huis zou komen van die Indian summer of vooraleer je loon weer op magische wijze in rook opgaat. Wij gingen alvast op zoek naar de must have paren die jouw schoenenverslaving dit najaar zullen aanwakkeren.

 

1. COWBOY BOOTS

Yihaa! Haal je paard van ’t stal, stof je hoed af en tover je credit card boven. Het is hoog tijd om je schoenenkast aan te vullen met trendy winterschoeisel, en dat is komend seizoen een paar cowboylaarzen. Yep, de modewereld ging z’n inspiratie deze keer in het Wilde Westen halen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mercedes-Benz Fashion | MBFW (@mercedesbenzfashion) op

 

 

2. DIERENPRINTS

Het belooft opnieuw een beestig najaar te worden. Fashion weeks lijken steeds meer weg te hebben van een National Geographic-aflevering, fashionista’s tranformeren in queen of the jungle en ook schoenen schreeuwen ‘hakuna matata’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

 

 

3. PLATFORM BOOTS

Nineties kids weten wel 't een en 't ander over schoenen met plateauzolen. De trend is helemaal terug, maar dan niet in de vorm van een paar Buffalo’s. Stoere laarsjes met een stevige zool zijn dit najaar dé manier om die inner rock chick naar boven te halen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne) op

 

 

4. VETERLAARSJES

Mary Poppins meets Queen Victoria. Veterlaarsjes of rijglaarsjes zullen binnen een paar maanden niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Ze staan dan ook prachtig onder een midirok of cropped jeans. Yep, deze retro laarsjes worden een regelrechte hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dr. Martens (@drmartensofficial) op

 

 

5. KNIELAARZEN

Knielaarzen zijn al enkele winkels na elkaar een hot topic, en dat verandert ook dit jaar niet. Niet geheel onlogisch, want ‘overknee boots’ accentueren niet alleen je benen, maar laten ze er ook langer uitzien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

 

 

6. UGLIER SNEAKERS

Als je ‘ugly dad sneakers’ maar niets vond, dan pas je beter voor de volgende trend. Want sneakers worden nog robuuster en ‘lelijker’. We spotten hier en daar zelfs een griezelige mix van sneaker en wandelschoen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video