Ola pola! ‘Temptation’-Deborah zal binnenkort weer te zien zijn op tv, samen met deze babes

Print
Ola pola! ‘Temptation’-Deborah zal binnenkort weer te zien zijn op tv, samen met deze babes

Foto: VIJF

Het ‘huisje, tuintje, kindje’-initiatief van Tim Wouters en Deborah - uitgesproken als Debrah – Leemans eindigde helaas in een retourtje van zijn bol.com-trouwring na hun deelname aan ‘Temptation Island’. Maar het lijkt erop dat Deborah nog niet klaar is met televisie. Dat liet ze zelf weten op haar Instagrampagina, aan de hand van een foto waarop nog enkele bekende gezichten staan.

Mede dankzij haar toenmalige wederhelft – te herkennen aan zijn fluogele zwemshort – die het bed deelde met 500 à 700 vrouwen werd Deborah Leemans wereldberoemd in Vlaanderen. Nu, zo’n anderhalf jaar later, is Deborah klaar voor een nieuw avontuur. Eentje op tv zegt ze zelf op Instagram: “Binnenkort ben ik & deze babes weer op tv.”

De babes in kwestie zijn voormalig ‘Temptation island’-verleidster Chiara, ‘Ex on the Beach’-dames Jodie en Monja en ‘Love Island’-winnares Aleksandra. In welke context Deborah terug op ons scherm zal verschijnen is nog niet duidelijk. “Over wat we precies gaan doen kan ik nog niets kwijt”, vertelt Deborah aan Het Laatste Nieuws. “Ik had nooit gedacht dat ik na ‘Temptation Island’ weer op tv ging komen. Maar ik stond er wel voor open. Ik ben benieuwd hoe het op het scherm gaat overkomen en wat de makers ervan hebben gemaakt. Ik kijk er in ieder geval naar uit en ik hoop natuurlijk dat er zo weer andere opdrachten en boekingen kunnen binnenstromen.”

Onze nieuwsgierigheid werd alvast geprikkeld!

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video