Hoe de G 7000 vaatwasser van Miele je aan alles laat denken behalve aan die vaatwasser

“In- en uitladen, that’s it”. Miele heeft het hier over zijn nieuwe G 7000 vaatwasser. De rest laat je helemaal over aan het toestel dat onder zijn stijlvol design heel wat innovatieve technologieën telt. Je leven wordt makkelijker, de vaat schoner. En het is beter voor het milieu.

In vergelijking met de moeite en tijd die afwassen met de hand je kost, is elke vaatwasmachine een luxe. Dat wil echter niet zeggen dat het niet beter kan. Vanuit die idee blijft Miele zijn huishoudtoestellen alsmaar opnieuw uitvinden. Met focus op nog betere kwaliteit, prestaties en comfort. De G 7000 vaatwasser is daar – letterlijk en figuurlijk – een mooi voorbeeld van.

1 keer per maand

De G 7000 vaatwasser werkt met een ingenieus systeem dat precies zoveel water en schoonmaakproduct gebruikt als nodig maar geen druppel meer. Een systeem dat verschillende innovaties combineert. Zo meet een sensor tijdens het automatisch programma hoe vuil de vaat is. Aan de hand daarvan bepaalt de slimme PowerDisk automatisch hoeveel vaatwasmiddel hij vrij mag geven. Die PowerDisk past snel en handig aan de binnenkant van de deur en bevat genoeg schoonmaakmiddel om die bij normaal huishoudelijk gebruik slechts om de maand te moeten vervangen.

Precies gedoseerd

Tijdens die maand moet je dus gewoon je vaat in- en uitladen. Zonder er een tablet bij te stoppen of het bakje met vaatwasmiddel te vullen. Op zich vraagt dat niet veel moeite, maar de grootste troef van die PowerDisk is de zekerheid dat je machine precies genoeg van dat schoonmaakmiddel gebruikt. Hardnekkig vuil vraagt immers misschien iets meer dan de standaarddosis, een minder vuile vaat wellicht heel wat minder. Jij hebt altijd een perfect schone vaat zonder omkijken én het milieu is je dankbaar.

Perfect schoon én energie-efficiënt

De PowerDisk bevat AutoDos, een door Miele zelf ontwikkeld vaatwasmiddel waarvan de formule met zorg samengesteld werd voor de beste prestaties in de G 7000 vaatwasser. Dit poeder lost snel op en bevat speciale enzymen met een efficiënte reinigingskracht, zelfs bij lagere - en dus energiezuinige - temperaturen. De actieve zuurstof zorgt voor diepgaande reiniging en frisheid, je zilverwerk wordt beschermd én er zit ook nog eens spoelhulp en zout in. Wie af en toe toch liever een traditioneel was- of spoelmiddel gebruikt, vindt daarvoor in de deur van de G 7000 twee bakjes. Een innovatief én flexibel toestel dus.

Sssssst.

Een vaatwasser mag dus een luxe zijn in vergelijking met het schrobben aan de wasbak, maar de G 7000 van Miele bewijst dat het qua gebruiksgemak en schoonmaakresultaten altijd nog beter kan. Gewoon in- en uitladen, zodat jij aan alles kan denken behalve aan je vaatwasser. En waar heel wat vaatwassers hun activiteit nog wel eens luid durven onderstrepen, zal iedereen met een open keuken blij zijn dat de nieuwe modellen van Miele over een ‘extra stil’-optie beschikken. 

Meer weten over de innovatie G 7000 vaatwasser van Miele? Ontdek hier meer of maak een afspraak in het vernieuwde Miele Experience Center in Mollem