Koken op de FullSurface inductie-kookplaat: de nieuwe standaard in gebruiksgemak

Zelfs wie zweert bij gas kan de troeven van inductiekookplaten vandaag niet langer ontkennen. Het is veiliger, energie-efficiënter en sneller. En de kookplaten van het innovatieve Generation 7000 gamma van Miele gooien daar nog een indrukwekkende schep flexibiliteit en gebruikscomfort bovenop.

Koken op inductie zit in de lift en dat is niet verwonderlijk. Het gaat sneller, aanbranden kan haast niet meer, het is onderhoudsvriendelijker en het is heel wat energie-efficiënter. Dat niet de kookplaat zelf, maar de onderkant van die potten en pannen heet worden, heeft niet langer dat magische die deze technologie in de begindagen scoorde. Laat het echter aan Miele over om die magie terug te brengen met de FullSurface feature van de innovatieve Generatie 7000 inductiekookplaten.

Intelligente pan-herkenning

Die FullSurface staat voor een intelligente pan-herkenning. Een technologie die zorgt dat de kookplaat perfect weet waar elke pan of pot staat, om die dan zo precies mogelijk te verwarmen. Dus waar je dat kookgerei ook neerzet, al je aandacht en culinaire creativiteit kan helemaal gaan naar wat er in die pot of pan gebeurt. Zonder rekening te moeten houden met waar je die precies zet. Die flexibiliteit betekent een groter comfort en dat maakt het dagdagelijkse koken makkelijker, terwijl het de gedreven thuis-chef juist nog meer vrijheid geeft om zijn grenzen te verleggen.

Acht potten en pannen? Geen probleem!

Die pan-herkenning is een slimme handigheid die je al snel niet meer wil missen, maar FullSurface doet nog beter. Zo houden kookplaten met dit feature er ook rekening mee wanneer je een pot verplaatst. Bijvoorbeeld om plaats te maken voor een nieuwe. Nog een zesde pannetje erbij? Geen enkel probleem. Deze slimme technologie laat toe om maar liefst 8 potten en pannen te herkennen en individueel op te warmen. FullSurface heeft zijn naam duidelijk niet gestolen want nog nooit kon je het volledige oppervlak van je kookplaat zo voluit gebruiken.

Technologie + technologie = technologie²

De FullSurface feature werkt bij de Generatie 7000 inductiekookplaten van Miele vaak in tandem met een andere, hier de SmartSelect White display. Daarmee stel je vermogensstanden en baktijden supereenvoudig en snel in. Die tijdselectie is nu nog vlotter en je leest alles wat je moet weten nog comfortabeler af dankzij de contrasterende witte weergave. Tel daar de Miele@mobile-app nog bij op, om vanuit je luie zetel die instellingen in de gaten te houden of bij te sturen. Kortom: koken was nog nooit zo efficiënt, intuïtief en comfortabel.

RECEPT: Vind hier meer over de bereiding van Shakshuka. Smakelijk!

Meer weten over de innovatieve Generation 7000-keukentoestellen van Miele? Ontdek hier meer of maak een afspraak in het vernieuwde Miele Experience Center in Mollem