Zien! Sterren gaan door het lint wanneer Shawn Mendes en Camila Cabello bíjna kussen op het podium

Print
Zien! Sterren gaan door het lint wanneer Shawn Mendes en Camila Cabello bíjna kussen op het podium

Foto: Isopix

Dat er in New Jersey, New York ook een hittegolf heerst kunnen we met zekerheid zeggen zonder nog maar een blik op het weerbericht te werpen. Het waren Shawn Mendes en Camila Cabello die voor vuur zorgden op het podium tijdens de MTV Video Music Awards afgelopen nacht. Iedereen kreeg het warm toen ze samen ‘Señorita’ zongen, maar de genodigde sterren draaiden helemaal door toen de twee nét niet kusten. En dat leverde enkele memorabele tweets op.

Hoewel de VMA’s dit jaar vrij rustig verliepen – denk bijvoorbeeld aan het Kanye West-incident waar 10 jaar later nog over gesproken wordt – zorgden Shawn Mendes en Camila Cabello gelukkig voor wat vonken. De twee zouden sinds een tijdje een koppel zijn, als we de paparazzifoto’s geloven. Toen ze maandagnacht samen ‘Señorita’ zongen, leek het er heel erg op dat de twee zouden kussen. Hun lippen waren dan ook niet meer dan een paar centimeter van elkaar verwijderd…

 

Maar helaas, pindakaas! Camilla hield het voor bekeken en gaf Shawn een schattig eskimokusje met haar neus. Tot groot ongenoegen van sommige sterren, want die zaten zowaar op het puntje van hun stoel. Taylor Swift hield letterlijk haar hart vast, Sophie Turner stond te springen tussen manlief Joe Jonas en zijn broer Nick, en de teleurstelling bij Bebe Rexha is duidelijk groot.

 

Kunnen we het officieel maken, aub?!

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video