Geef je kookkunsten én je keuken een upgrade met een combi-stoomoven!

Kies je voor een traditionele oven of voor een type dat het met stoom doet? Hoe belangrijk is oogstrelend design voor jou? Of geven gebruikscomfort en topprestaties de doorslag? Breek er je het hoofd niet over. Dankzij de combi-stoomovens van Miele hoef je niet te kiezen. Ook niet tussen gerechten overigens, want die maak je toch gewoon allemaal tegelijk.

Uiteindelijk koopt niemand een oven louter voor zijn fraaie looks. Maar omdat we weten dat de nieuwe generatie combi-stoomovens van Miele uitstekende en innovatieve prestaties neerzet, staan we toch heel even stil bij die stijlvol strakke buitenkant. VitroLine typeert zich door de grote glazen fronten met handgrepen in hoogwaardig metaal en glas. Dat glas in de handgreep heeft dezelfde kleur als het bedieningspaneel en de deur. VitroLine apparaten zijn nieuw in Miele’s innovatieve Generatie 7000 gamma en beschikbaar in Obsidiaan zwart, Grafiet grijs en Briljant wit.

Sterrenkeuken bij je thuis

Een combi-stoomoven is perfect voor wie de functies van verschillende toestellen verlangt, maar slechts plaats heeft voor één. Handig, maar een veel grotere troef is dat je verschillende bereidingswijzen van traditionele en stoomovens met elkaar kan combineren. Een werkwijze die al jaren gebruikt wordt in toprestaurants.  Combineer dat met het intelligente gebruikscomfort van Miele’s nieuwe Generation 7000 ovens en je bereidt een brede waaier aan gerechten met een paar drukken op de knop. En het resultaat is altijd geslaagd!

Waarom stoom?

Sommige keukenprocédés zijn hypes van voorbijgaande aard. Koken met stoom is dat absoluut niet. Met stomen behoud je immers 50% meer vitamines en mineralen in je gerecht. Je gebruikt daarbij minder vet en dat betekent minder calorieën. Iets laten aanbranden is onmogelijk en of je nu één of twintig aardappelen wil garen, de bereidingstijd blijft dezelfde. Wist je overigens dat je niet enkel groenten en vis met stoom kan bereiden, maar ook vlees, pasta, risotto, brood en desserts? Je kan dus alle gangen van een volledig menu in één keer klaar maken, vaak makkelijker en sneller dan met de klassieke ovenfuncties.

Mee met meal prepping?

Bekijk deze Generation 7000 combi-stoomovens dus gerust als een veelzijdige hulpkok. Waar zowel de gedreven thuis-chef voordeel mee doet, als wie minder zelfzeker in de keuken staat… of na een drukke dag zonder gedoe of moeite toch een perfecte maaltijd op tafel wil zetten. Want slim geautomatiseerde features zoals Multisteam Pro en Mix & Match laten je toe om heel makkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. Voor vanavond, maar ook voor morgen en overmorgen. Ideaal dus voor wie helemaal mee is met de trend van meal prepping. Zeker nu het schooljaar opnieuw begonnen is.

Want hoe mooi Mieles VitroLine combi-stoomovens ook zijn, vaak heb je wel wat leukers te doen dan in de keuken te staan.

RECEPT: Vind hier meer over de bereiding van mix & match. Smakelijk!

Meer weten over de innovatieve Generation 7000-keukentoestellen van Miele? Ontdek hier meer of maak een afspraak in het vernieuwde Miele Experience Center in Mollem