Wait, what?! Niet één, maar twee sidekicks vergezellen Peter Van de Veire in de ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM

Print
Wait, what?! Niet één, maar twee sidekicks vergezellen Peter Van de Veire in de ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM

Foto: Instagram | Peter Van de Veire

Het was een goed bewaard geheim, maar vroege vogels konden vanmorgen zelf ontdekken wie in de voetsporen zou treden van Julie Van den Steen. En Peter Van de Veire krijgt niet één, maar twee sidekicks aan zijn zijde vanaf vandaag. Maak kennis met Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave, allebei 22.

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM steekt vanaf vandaag in een gloednieuw jasje. Peter Van de Veire wordt voortaan geflankeerd door twee wing dj’s in plaats van een sidekick. Die werden geheel in ‘La Casa de Papel’-stijl bekendgemaakt. Kawtar Ehlalouch is afkomstig uit Dendermonde en werkt al een jaar bij de zender. Wanne Synnave, ook een jonkie van 22 jaar, woont in Antwerpen en deed deze zomer stage bij MNM.

 

Zeg dus niet sidekick, maar wing dj vanaf nu. Het was al duidelijk dat Peter aan het stuur blijft van de De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar in tegenstelling tot Julie Van den Steen zullen Peter’s nieuwste copiloten er geregeld op uit trekken. Zo zullen ze bijvoorbeeld bekende gasten oppikken en naar de studio voeren, of luisteraars met een speciaal verhaal thuis gaan opzoeken. Zo wil de VRT de Ochtendshow nog dichter bij de luisteraar plaatsen.

Maar ook heel wat vertrouwde items blijven bij De grote Peter Van de Veire ochtendshow, die na tien jaar een vaste waarde geworden is op MNM. Zo voorziet Bram Verbruggen je iedere dag van een update over het weer, krijg je het nieuws van Chaima Saysay te horen en komt ook Punto Punto terug. En de beste muziek, niet te vergeten!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video