Sprookjeshuwelijk! Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus trouwen in alle stilte in Zweden

Print
Sprookjeshuwelijk! Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus trouwen in alle stilte in Zweden

Foto: Instagram | Louis Talpe

De huwelijksbootjes varen ook deze zomer weer massaal uit. Na de vele Hollywoodhuwelijken gaf ook Belgische trots Louis Talpe (37) zijn jawoord aan Tiffany Ling-Vannerus. En dat voor de tweede keer! Het koppel trouwde in mei al voor de wet, en deed dat afgelopen weekend in alle stilte opnieuw in Zweden, waar Tiffany haar roots heeft. En wauw, wat zag de bruid er prachtig uit!

“Een paar dagen geleden verzamelden onze meest dichte familie en vrienden zich in mijn kleine geboortestad om er de liefde te vieren”, klinkt het op Instagram, waar Tiffany een aantal foto’s van haar sprookjeshuwelijk deelde. “Ik heb geen woorden om deze dag te beschrijven. Het was meer dan ik ooit had gedacht. Jij bent mijn alles en ik voel me zo gezegend je vrouw te zijn. Ik had geen betere partner in het leven kunnen wensen.”

 

Ze bedankte meteen ook Nicky Vankets, die haar trouwjurk ontworpen heeft. En die mag er zijn! Want hoewel we normaal gezien alleen maar oog hebben voor Louis – sorry, Tiffany – is het deze keer zijn vrouw die met alle aandacht gaat lopen. “Bedankt voor het maken van mijn droomjurk”, schrijft ze. “Je bent zo getalenteerd.”

Ook Louis Talpe deelde vol trots een foto op zijn eigen Instagrampagina met een gelijkaardig bijschrift. Het tweetal leerde elkaar in de zomer van 2017 kennen. Eind 2018 schoof ‘Mega Toby’ een ring rond Tiffany’s vinger. “Ik voel me zo gezegend dat ik jouw man mag zijn”, laat Louis nog weten.

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video