Zien! Elisabet uit ‘De mol’ deed mee aan ‘Idool’, maar haalde het net niet door een cruciale vraag

Print
Zien! Elisabet uit ‘De mol’ deed mee aan ‘Idool’, maar haalde het net niet door een cruciale vraag

Foto: Instagram | Elisabet Haesevoets

Elisabet Haesevoets, beter gekend als ‘De mol’ van 2018, is een vrouw van veel talenten. Ze wist haar rol als mol met glans te doen slagen, maar in één van de laatste afleveringen van het programma werd het voor heel wat mensen duidelijk dat de spoedarts ook een aardig stukje kan zingen. Meer nog, Elisabet heeft destijds succesvol deelgenomen aan ‘Idool’. Tot haar een cruciale vraag gesteld werd…

In de karaoke-aflevering van ‘De Mol’ deelden heel wat kijkers dezelfde mening: aan de 34-jarige spoedarts is een goede zangeres verloren gegaan. Al heeft Elisabet destijds haar kans wel gewaagd. Zo nam ze als kersverse studente Geneeskunde deel aan het toenmalige tv-programma ‘Idool’. Ze haalde zelfs de top 100, maar na een doorslaggevende vraag van de jury was her over & out voor Elisabet.

“Op mijn achttiende deed ik mee aan de eerste editie van ‘Idool’. Ik, een verlegen meisje dat zich net had ingeschreven voor de studie Geneeskunde. Ik raakte bij de honderd laatsten en kreeg de vraag wat ik écht wilde worden: zangeres of dokter. Toen ik ‘dokter’ antwoordde, was het voorbij”, vertelt Elisabet in Feeling. “Ik heb er geen spijt van. Spoedarts worden was de juiste keuze. Ik geloof dat een zangcarrière ook hard werken is. En zonder studie Geneeskunde had ik mijn man, die radioloog is, niet leren kennen. Hij geeft me de vrijheid die ik nodig heb.”

Opnames van de audities hebben we helaas niet gevonden, maar Elisabet deelde op haar Instagrampagina wel een video waarin ze op haar eigen trouw zingt.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video