Hebben! Rosie Huntington-Whiteley is gek op deze topjes van Zara en heeft ze dan ook in elke kleur

Print
Hebben! Rosie Huntington-Whiteley is gek op deze topjes van Zara en heeft ze dan ook in elke kleur

Foto: Isopix

Thank god dat er zoiets als taggen bestaat. Iets wat nochtans vaak resulteert in licht gegrom wanneer we de tags tevoorschijn toveren bij celebrityfoto’s, maar Rosie Huntington-Whiteley verraste ons deze keer toch aardig. Op haar Instagramfeed kun je het model verschillende keren spotten in een topje of bodysuit van Zara. En het wordt nog beter, want het kost nog geen 13 euro!

Hoewel celebrities wel wat geld te spenderen hebben, lijkt de lokroep van populaire budgetketens zoals Zara nooit veraf. Zo vond ook model Rosie Huntington-Whiteley er een bodysuit die werkelijk bij alles past. Ze is zo’n grote fan van het ontwerp dat ze er meteen drie in verschillende kleuren kocht. En wie denkt dat zo’n koopjes vaak alleen aangetrokken worden om in de zetel te hangen, heeft het mis. Zo plaatste Rosie al verscheidene outfitfoto’s op Instagram waarop ze één van de exemplaren aanheeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looks of the week. ??

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

 

Dat niet altijd alles duur hoeft te zijn, wordt bewezen door het aantal likes dat Rosie op de outfitfoto’s binnenrijfde. Zelf combineert ze de topjes met een wijde broek, kokerrok, plissérok en simpele jeans. Met andere woorden: deze bodysuits passen bij zowat alles. Tip: hoewel Rosie het niet nodig acht om een beha te dragen, kiezen de meeste vrouwen toch graag voor een beetje ondersteuning. Ga daarom op zoek naar een seamless T-shirt bra, waardoor je zo weinig mogelijk randen zal zien.

De bodysuits zelf koop je voor maar 12,95 euro hier.

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video