Wow! De trailer voor het nieuwe seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ is waanzinnig cool

Print
De strijd tegen Crocs en fleece is nog steeds niet gewonnen, dus zet Jani zijn missie onverbiddelijk verder. Dat doet hij met een twaalfde (!) seizoen van ons favoriete programma ‘Zo Man Zo Vrouw’. In het nieuwe seizoen rekent de stylist opnieuw af met de kleerkast, en daar hoort deze keer een – op z’n minst gezegd – pittige trailer bij. Maar dat is niet alles, want VIER heeft nog een verrassing voor de kijkers in petto.

Al elf seizoenen worden de kijkers van 'Zo Man Zo Vrouw' wijzer van Jani's stylingtips, maar nog niet alle Vlaamse kleerkasten zien er piekfijn uit. De missie wordt dus onverminderd verdergezet, en als we ons op de trailer baseren zal Jani er zeker niet braver op worden.

Noteer alvast 3 september in je agenda, want dan wordt de aftrap van het nieuwe seizoen gegeven met niemand minder dan Erik Van Looy en Barbara Sarafian in de hoofdrol.

En dat is nog niet alles, want VIJF maakte zonet bekend dat we Jani wel vaker op het scherm zullen tegenkomen. Samen met Goedele Liekens gaat hij het spiksplinternieuwe programma ‘Celebs gaan Daten’ presenteren, waarin vier single celebrities zich in een datingavontuur storten om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen.

Wij zijn er klaar voor!

Meer over zo man zo vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video