Met deze tips laat jij een simpel wit T-shirt en jeans er fancy as f*ck uitzien!

Print
Met deze tips laat jij een simpel wit T-shirt en jeans er fancy as f*ck uitzien!

Foto: Paulien Riemis

Jeans en een wit T-shirt is onze favoriete go-to outfit wanneer we maar weer eens niet genoeg tijd hebben. Maar bijster origineel is de look helaas niet. Tenzij je de mosterd bij rasechte fashionista’s haalt. Zij slagen erin de meest simpele outfit er super chic uit te laten zien. En dat is exact wat de volgende tips inhouden. Lees even mee!

Niemand is graag een grijze muis, maar een T-shirt en jeans zijn nu eenmaal snel bij elkaar gescharreld. Geen probleem, want ook die look kun je makkelijk upgraden aan de hand van een paar tips. Maar vooraleer we je verder laten scrollen is het belangrijk te weten dat je er al pakken beter uitziet wanneer je de juiste jeansbroek draagt. En degene die het best bij jouw figuur past, vind je hier.

 

GOOI ER EEN BLAZER OVER

Easy, peasy! Een blazer is nu eenmaal een chiquer kledingstuk, maar in combinatie met jeans en een wit T-shirt zorgt het eveneens ook voor een goede balans.

bron beeld: theheartsdlite.com

 

 

LUXUEUZE ACCESSOIRES

Doet je outfit het ‘m niet helemaal, dan kun je nog steeds hoofden doen draaien dankzij je accessoires. Een paar fancy schmancy hakken, je designertas en een heleboel bling. Problem solved.

bron beeld: Instagram | maria_bernad

 

 

STOP JE T-SHIRT IN JE BROEK

Jani is een fervente fan van een vrouw ’s taille.  En door je T-shirt in je broek te stoppen, zet je je taille niet enkel in de kijker, het ziet er nu eenmaal minder slordig uit ook. Ga voor een high rise jeans en je behoort helemaal tot de categorie ‘ab fab’.

bron beeld: Instagram | liangalliard

 

 

TREK EEN TOPJE AAN OVER JE T-SHIRT

Toch niet zo’n fan van een simpel T-shirt, maar geeft een topje dan weer net iets te veel bloot voor de gelegenheid? Combineer de twee dan gewoon, et voilà!

bron beeld: Who What Wear

 

 

COMBINEER MET EEN LANGE MANTEL

Je moet al heel wat zaken fout doen om een lange mantel er niet chic uit te laten zien. Een lange mantel past op zowat alles, kan alle stijlen aan en geeft de meeste outfits nog eens een heuse upgrade ook. Check!

bron beeld: Instagram | paulienriemis

 

 

PROBEER VERRASSEND TE ZIJN MET JE JEANS

Jeansbroeken zijn er in alle vormen, kleuren en stijlen. Wil je je outfit iets creatiever laten ogen, kies dan voor een specialere snit. Wat dacht je van een denim culotte, of misschien een flared exemplaar?

bron beeld: harpersbazaar.com

 

Meer over jeans

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video