Sebastiana uit ‘Love Island’ legt in haar vlog uit waarom het niets geworden is met Martin

Print
Ze leken voor elkaar gemaakt te zijn, maar ‘Love Island’ runner-ups Sebastiana en Martin maakten eerder deze week bekend een punt achter hun relatie te hebben gezet. Naar het waarom was het gissen, wel liet Sebastiana via Instagram Stories weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Maar in haar nieuwe vlog schept de ex-deelneemster nu ook duidelijkheid omtrent de reden van de breuk.

Wie op sappige roddels aast, is eraan voor de moeite. “Het is niets interessant, het ging gewoon niet meer. Ik zou jullie wel ‘the juice’ willen geven en willen zeggen wiens fout het is, maar het is simpelweg niemands fout.”

Dat ze nog steeds liefde voor elkaar hebben, is duidelijk wanneer Sebastiana eerder in haar vlog een brief voorleest die gericht is aan Martin. “Liefste Martin. Als ik deze brief opnieuw ga lezen, kan ik niet eens geloven dat het waar is. Ons verhaal is heel speciaal, en ik weet niet of het ooit overtroffen kan worden. Net zoals in elk sprookje was er een meisje dat even de weg kwijt was. Totdat ze er achter kwam dat heel haar leven zou gaan veranderen. Wat er daarna gebeurde, had ze nooit verwacht.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tutu 'The Example' (@martinforu) op

 

Ze gaat verder door te vertellen dat ze nooit verwacht had iemand op Love Island te vinden, maar het uiteindelijk de twee mooiste maanden van haar leven bleken te zijn. Maar mooie liedjes duren niet lang, en dat leek ook op Martin en Sebba van toepassing. “Ik ben je dankbaar voor de mooie herinneringen, maar alles veranderde toen we terugkwamen. Meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur was weg, de passie. Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we er voor moesten werken om het vuur aan te houden. We waren vergeten dat iemand missen ook een gevoel was, doordat we altijd continu bij elkaar waren.”

Sebastiana laat verder in de vlog nog weten dat het ook qua ambities niet strookte. “Jij wil een carrière, en ik wil gewoon een gezin. Maar ik neem je niets kwalijk. We hebben alles geprobeerd en dat is alles wat we konden doen.” Ze sluit de brief af met: “je verdient het beste, sorry dat ik het niet was.”

Meer over Love island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video