Yes, please! Tom Felton en Emma Watson zijn misschien een koppel en Potterheads worden gek

Print
Yes, please! Tom Felton en Emma Watson zijn misschien een koppel en Potterheads worden gek

Foto: Isopix

Dat de ‘Harry Potter’-acteurs een hechte band hebben met elkaar staat buiten kijf. Ze groeiden als het ware dan ook samen op. Maar Emma Watson heeft nooit onder stoelen of banken gestoken een crush te hebben gehad op Tom Felton, die destijds Draco Malfidus speelde. En de laatste tijd worden de twee steeds vaker samen gespot. Staat ‘Dramione’ – Draco + Hermione – dan eindelijk te gebeuren? Het lijkt er sterk op van wel!

Het geval dat fans helemaal deed doordraaien? De foto die Tom Felton op Instagram postte. Op de foto zie je Tom en Emma samen in pyjama op de sofa zitten. Tom lijkt Emma gitaar te leren spelen. Hij schreef er dan ook bij ‘Snelle leerling x’. Bovendien verklapt de locatie van de foto dat het tweetal samen op vakantie is in Zuid-Afrika. Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quick learner x

Een bericht gedeeld door Tom Felton (@t22felton) op

 

Twitteraars zijn alvast uitgelaten, en we moeten je dan ook niet vertellen dat #dramione ondertussen trending is. Of de twee daadwerkelijk een koppel zijn, is nog maar de vraag. Emma Watson en Tom Felton zijn al jaren goede vrienden, maar worden de laatste tijd wel vaker samen gespot. Daar komt ook nog bij kijken dat Emma Watson jaren geleden een heuse crush op haar Harry Potter-collega had. Wij duimen!

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video