Yihaa! Op deze datum zwaait Weekday de deuren van een gloednieuwe winkel open in Gent

Print
Yihaa! Op deze datum zwaait Weekday de deuren van een gloednieuwe winkel open in Gent

Foto: Facebook | Weekday

Eind vorig jaar mochten we al het heuglijke nieuws meedelen dat er een Weekday-winkel in Gent de deuren zou openzwaaien. En nu weten we ook op welke datum dat zal gebeuren. Noteer 30 augustus in je agenda, want vanaf dan kun je ook in negenduust een Weekday store gaan leeg shoppen.

Weekday is on a roll! Na onder andere Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kon ook België niet gespaard blijven van dit prachtige streetstyle-label. Antwerpen en Brussel waren tot voor kort nog de enige gelukkigen met een Weekday-shop, maar ook in Leuven kun je je sinds april te goed doen aan heel wat moois. Dus was het enkel nog wachten op Gent, en ook daar komt heel binnenkort verandering in.

Vanaf 30 augustus kun je ook in de studentenstad het Zweedse denim- en modemerk naar believen shoppen. Place to be is de Sint-Pietersnieuwstraat 58/60. Daar kun je op vrijdag vanaf 12 uur genieten van een hapje, drankje en 20% korting op de volledige collectie. Ben je bij de eerste 50 klanten, dan krijg je maar liefst 40 % korting.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WEEKDAY (@weekdayofficial) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video