Wow! Élodie Ouédraogo en Olivia Borlée mochten een podiumoutfit voor Ellie Goulding ontwerpen

Print
Wow! Élodie Ouédraogo en Olivia Borlée mochten een podiumoutfit voor Ellie Goulding ontwerpen

Foto: Instagram | 4254sport

Dankzij haar lengte lijkt het bijna een vanzelfsprekendheid dat Élodie Ouédraogo met haar hoofd in de wolken loopt, maar de ex-atlete heeft alle redenen om op een wolk te zitten. Nadat Vogue eerder al opschepte over het modelabel 42|54 dat ze samen met collega-estafetteloopster Olivia Borlée opstartte, mochten de ex-olympiërs nu ook een outfit voor popster Ellie Goulding ontwerpen. “We gaan geen factuur opsturen. Dit is onbetaalbare reclame”, vertelt Élodie in De Standaard.

Élodie Ouédraogo en Olivia Borlée lanceerden in 2016 42|54, waarmee verwezen wordt naar de tijd waarmee ze op de Olympische Spelen 2008 in Peking een medaille wonnen in de 4x100 meter, samen met Kim Gevaert en Hanna Mariën.

Hun ontwerpen houden het midden tussen sport- en modekledij. Een mix die hun lofredes in onder andere Vogue en andere internationale magazines opleverde. En dat is niet alles, want celebrities zoals topmodel Doutzen Kroes en de Engelse singer-songwriter Jessie J werden al gespot in hun ontwerpen. Aan het lijstje mogen ze nu ook Ellie Goulding toevoegen – bekend van de wereldhit Love me like you do – die tijdens haar optreden in Noorwegen in een sportbeha van 42|54 op het podium stond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beautiful @elliegoulding in one of our ‘Ivory’ sportsbra #rightviberighttribe #blessed??

Een bericht gedeeld door 42|54 (@4254sport) op


 

 

HARD WORK PAYS OFF

Élodie en haar team werden vorige week door de stylist van Ellie Goulding gecontacteerd met de vraag iets voor de zangeres te ontwerpen. “Vrijdag trad ze op in een van onze sportbeha’s. Het is zo motiverend om te zien dat zo’n succesvolle vrouw geïnteresseerd is in jonge merken en hen kansen geeft”, vertelt Ouédraogo op Instagram.

 

 

MADE FROM WASTE

Nog geen twee weken geleden dropten Élodie en Olivia ook al het nieuws dat ze een nieuwe laag toevoegen aan hun merk en hun best zullen doen om zo groen mogelijk te produceren. Dat maakten de bekend aan de hand van een ‘made from waste’-capsulecollectie. Ze laten op hun website ook weten dat ze tegen de zomer van 2020 100% duurzame kledij op de markt willen brengen.

‘Goe bezig, dames!’ Die mening lijkt Jeroom, de man van Élodie te delen toen hij op zijn humoristische manier zijn fierheid op Instagram liet blijken: “Nog snel trouwen met gemeenschap van goederen!”

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video