Fabrizio is roddels beu en post zelf een foto van zijn zoontje: “Ik ben een trotse papa en verstop dat niet meer”

Print
Fabrizio is roddels beu en post zelf een foto van zijn zoontje: “Ik ben een trotse papa en verstop dat niet meer”

Foto: Instagram | fabrizios_tattoo_saloon

Het stof rond Fabrizio Tzinaridis (26) wil maar niet gaan liggen. Na het schandaal dat de Nederlandse roddelkoningin vorige week uit de doeken deed over de ‘affaire’ die hij zou hebben gehad met zijn ‘Dance With The Stars’-danspartner, neemt de ‘Temptation Island’-deelnemer deze keer zelf het heft in handen. Hij postte op Instagram namelijk voor het eerst een foto van zijn zoontje. In dat bericht wil hij ook de waarheid over zijn kind vertellen. “Ik was er inderdaad niet altijd voor hem, maar probeer toch een goede vader te zijn.

Dat Fabrizio een avontuurtje gehad zou hebben met zijn danspartner was niet de enige roddel die Michella Kox verspreidde. Het was ook de Nederlandse roddelkoningin die enkele weken geleden in één van haar video’s vertelde dat Fabrizio een geheim kind zou hebben. "Ik wil dat ventje uit de aandacht houden, en z'n mama denkt er ook zo over”, gaf Fabrizio toen als weerwoord. “Laat ik het hierbij houden: dat ik een onverantwoorde vader zou zijn is regelrechte zever. Ik heb fouten gemaakt, maar ik ga de gevolgen daarvan niet uit de weg."

De tattoo artist is dan ook klaar met alle roddels. Hij typte zijn kant van het verhaal neer in het bijschrift van de foto van hem samen met zijn zoontje. “Het heeft nog lang geduurd, maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Dat ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt.” Zo begint Fabrizio zijn verhaal. “Truth is: ja, deze kleine, super knappe jongeman is inderdaad mijn zoontje. En het zal ook niet lang duren voor ik ergens ‘gespot’ word met deze kleine man.”

“Dus voor er nog meer verhalen verzonnen worden wil ik dit even in samenspraak met de moeder laten weten. Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan ‘Temptation Island’ met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek. Verkeerde prioriteiten stellen was een probleem.”

“En ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden.. Geen excuus om niet naar je kind om te kijken, maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers, om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd, maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden. Tot die tijd vraag ik wel om deze te respecteren voor degene die het wel weten.. alsook om de moeder haar privacy te gunnen. Maar eerlijk is eerlijk.. Ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken. Thanks for understanding.”

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video