Keuzestress? Deze website helpt je een nieuwe film of serie te vinden op Netflix

Print
Keuzestress? Deze website helpt je een nieuwe film of serie te vinden op Netflix

Foto: Shutterstock

Heb je net tranen met tuiten zitten huilen – no judgement – omdat de laatste aflevering van je favoriete Netflixserie erop zit? En heb je net zoals ons géén idee welke serie je nu moet verslinden? Maak je geen zorgen, want dankzij deze website verlies je geen uren de tijd meer om jouw nieuw bingewatchproject te vinden. Lees even mee!

Netflix stelt zelden teleur, de streamingdienst staat dan ook bol van films, series en documentaires. Maar dat betekent ook vaak urenlang gescroll om jouw volgende ‘verslaving’ te vinden. Tot nu, want de handige website www.whatthehellshouldiwatchonnetflix.com helpt je maar al te graag de bomen opnieuw door het bos te zien.

 

 

HOE WERKT HET?

Allereerst geef je aan waarnaar je op zoek bent: een film, serie, of om het even wat. Vervolgens vraagt de website je een genre te kiezen, zoals romantiek of actie. Op basis van die twee richtlijnen schotelt de site jou een titel voor. Niet helemaal jouw ding, dan kun je je zoektocht nog wat verfijnen, en dat op een humoristische manier.

De perfecte manier om verborgen parels op Netflix te ontdekken! Let wel op: helaas kun je niet àlle titels in België bekijken.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video