OMG! Fan spot Post Malone in tankstation na optreden Pukkelpop

Print
OMG! Fan spot Post Malone in tankstation na optreden Pukkelpop

Foto: Photo News

Dat er dit jaar heel wat grote namen op de affiche van Pukkelpop stonden, is geen geheim. Grote sterren zoals Billie Eilish zakken af naar hartje Limburg om de festivalweide in Kiewit onveilig te maken. Zo ook Post Malone, die blijkbaar grote honger had na zijn optreden.

Vrijdag stond rapper Post Malone op het hoofdpodium van Pukkelpop om enkele van zijn grootste hits - o.a. 'Better Now' en 'Rockstar' - te brengen voor het enthousiaste Belgische publiek. Als we de reacties op social media moeten geloven, maakte de Amerikaan niet zo'n goede indruk, maar een feestje was het sowieso.

En wat doe je na een goed feestje? Eten! Zo werd de wereldster gespot in een tankstation in Hasselt waar hij blijkbaar heel wat snacks verzamelde, vermoedelijk om daarna zijn reis naar de luchthaven te beginnen. Als je weet hoe Post Malone eruit ziet - hint: er staan tattoos op zijn gezicht - dan weet je dat de man niet onopvallend in het openbaar kan verschijnen.

Festivalganger Andy Wijnants was dan ook op de juiste tijd op de juiste plaats en kon zijn ogen bijna niet geloven: "Ik herkende hem direct. Hij stapte uit de taxi met een handdoek op zijn hoofd", vertelt Andy ons. "Hij kwam er iets halen om te eten en te drinken. Daarna kwam hij buiten en hebben we om een foto gevraagd. Hij was heel vriendelijk en stemde onmiddelijk toe", vervolgt hij. "Dit is echt iets dat je misschien maar één keer in je leven meemaakt, om langs een wereldster te staan in het tankstation en er even mee te babbelen." LUCKY!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chillings with my friend @postmalone #postmalone

Een bericht dat is gedeeld door @ andy_wijnants op

Meest recente video's

Meer video