Gespot: Bella Hadid straalt met een paar Zara-sandalen aan haar voeten die amper 40 euro kosten

Print
Gespot: Bella Hadid straalt met een paar Zara-sandalen aan haar voeten die amper 40 euro kosten

Foto: Photonews

Laat het aan it-girls als Bella Hadid over om een trend te zetten en plebs zoals ons danig jaloers te maken op hun garderobe. Alleen werd het 22-jarige model bij uitzondering deze keer gespot met een paar heel betaalbare Zara-sandalen aan haar voeten. En het goede nieuws is: ze zijn nog steeds verkrijgbaar in alle maten!

Dat we maar al te graag looks zouden kopiëren van fashionista’s zoals Bella Hadid is een feit. Maar meestal verslikken we ons dan ook in onze koffie wanneer we de prijs te weten komen van die outfits. Denk maar aan stukken van Louis Vuitton, Fendi, Prada en Off-White. Zaken die onze bankrekening niet ten goede zouden komen dus.


Maar soms kunnen ook celebrities niet weerstaan aan de lokroep van winkels zoals Zara, H&M,… Dat was deze keer het geval bij het model. Zij viel voor een paar transparante sandalen van Zara, die voor 39,95 euro de jouwe kunnen zijn. Wie dus nog een vakantie op de planning heeft staan, weet alvast wat te schoppen. Maar ook in België lijken deze slippers een regenbui perfect te kunnen overleven.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video