ZIEN: eerste teaser van nieuwe serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in de hoofdrol

Print
Wat een dag! Niemand minder dan Jennifer Aniston keert na 15 jaar terug naar het kleine scherm. Na het grote succes van 'Friends' verscheen de actrice enkel nog in films, maar met de nieuwe serie 'The Morning Show' waagt ze zich voor het eerst weer aan een televisiereeks.

Bij 'The Morning Show' herenigt Jennifer Aniston zich met een oude bekende, Reese Witherspoon, die haar jonger zusje speelde in 'Friends'. Samen met Steve Carell vormen ze de topcast van de nieuwe serie die iPhonemaker Apple aankondigde voor hun nieuwe streamingsdienst, Apple TV+. Dat wisten we al eerder, maar nu is er ook een teaser die al een tipje van de sluier oplicht.

'The Morning Show' zal een fictieve blik achter de schermen van een ochtendshow bieden. Bij ons zijn die vooral op de radio te vinden, maar in de Verenigde Staten zetten mensen graag de televisie op 's ochtends. Het belooft in ieder geval in te zoomen op de intense relaties die zich afspelen op de werkvloer, van liefde en bedrog tot een ware concurrentiestrijd.

Apple lanceert het platform in de herfst, maar er is nog niet bekend gemaakt of 'The Morning Show' dan meteen beschikbaar zal zijn om te kijken. Wel liet het bedrijf weten dat het eerste seizoen uit 10 afleveringen zal bestaan, en sterker nog: een tweede seizoen is ook al in de maak. We can't wait!

Op Apple TV+ zullen nog een hoop andere films en series verschijnen die Apple zelf produceert. Kijk maar naar de preview hieronder!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video