Coolio! IKEA opent binnenkort een pop-upwinkel in Leuven

Print
Coolio! IKEA opent binnenkort een pop-upwinkel in Leuven

Foto: Isopix

Laat het aan IKEA over om mensen hun volledig maandloon te laten opsouperen aan een spontane huismake-over terwijl het enige wat ze eigenlijk echt nodig hadden een zoutvatje was. En het wordt binnenkort nog makkelijker om verleid te worden door Zweeds design, want de meubelgigant is van plan een pop-upwinkel te openen in hartje Leuven.

“Naast onze grote winkels en webshop zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te bereiken. We onderzoeken momenteel een alternatieve Ikea-ervaring in hartje Leuven”, zegt Ikea-woordvoerder Colombine Nicolay.

De werken in het pand op de Bondgenotenlaan, waar vroeger een Mexx-winkel was, zijn dan ook volop aan de gang. De IKEA pop-up zwaait de deuren open op 9 september. “Behalve dat het een pop-upwinkel zal zijn, kan ik momenteel nog weinig kwijt”, gaat Colombine Nicolay verder.

De locatie doet vermoeden dat het om een city-centre store zal gaan, waarvan je er al eentje in Parijs kunt spotten. Zulke winkels bieden producten aan die vooral op het stedelijke leven gericht zijn. Hoe dan ook, Leuvense studenten zijn lucky bastards!

 

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video