Nederlandse roddelkoningin doet opnieuw schandaal uit de doeken: “Fabrizio bedroog Pommeline destijds al met zijn danspartner”

Print
Nederlandse roddelkoningin doet opnieuw schandaal uit de doeken: “Fabrizio bedroog Pommeline destijds al met zijn danspartner”

Foto: VIER

Het zijn geen makkelijke weken voor Pommeline (25) en Fabrizio (26). Hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ zorgde voor het einde van hun verloving en sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren. Iemand die regeert in het roddelmilieu is de Nederlandse ‘Temptation Island’-specialiste Michella Kox. Zij beweert nu dat, na de verschillende avonturen die Fabrizio had tijdens ‘Temptation Island VIPS’, hij daarvoor ook al vreemdgegaan zou zijn met zijn ‘Dancing With The Stars’-danspartner Margot. Oh, Fabrizio toch.

We hebben even jouw onverdeelde aandacht nodig, want wat volgt is een hele boterham. Volgens de media was Pommeline nog niet gedumpt terwijl Fabrizio en verleidster Julia al iets hadden. Naar verluidt zou hij ook seks met haar hebben gehad tijdens de dreamdate, die we binnenkort zelf te zien zullen krijgen op VIER.

Maar als je dacht dat Fabrulia het nieuwe koppel zou zijn, heb je het mis. Fabrizio bedroog haar namelijk met en ‘Ex on the Beach’-deelneemster, waarschijnlijk Lie. Toevallig ook een verleidster in ‘Temptation Island VIPS’. Julia zou dit avontuurtje nog door de vingers gezien hebben, maar eindigde toch alleen.

Momenteel – ben je nog mee? – zou Fabrizio iets hebben met de voormalige Miss België-finaliste Maithé Rivera Armayones die eerder aan de arm van Rode Duivel Thibaut Courtois gespot zou zijn. Maar dat is nog niet alles…

Want Michella Kox, die eerder al pittige verhalen onthulde, beweert het volgende: “Fabrizio heeft een affaire gehad met het meisje met wie hij de hele tijd heeft gedanst in ‘Dancing With the Stars’. Met haar heeft hij Pommeline dus toen al bedrogen... Als je kijkt naar ‘Temptation Island VIPS’, zie je een gebroken Pommeline. Wel, ik vind het allemaal verschrikkelijk voor haar.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Margot Weeda (@margotweeda) op

 

Misschien is dit dan ook meteen de verklaring waarom Pommeline zich afgelopen najaar zo jaloers opstelde. Al is het onduidelijk of ze weet had van de uitschuiver. “Ik voel de jaloezie opborrelen telkens als ik Fabrizio in haar armen zie”, zei Pommeline toen.

Foei, Fabrizio!

 

Bron: HLN.be

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video