Wait, what?! Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hebben trouwplannen

Print
Wait, what?! Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hebben trouwplannen

Foto: VTM

Getrouwd zijn ze natuurlijk al een tijdje, maar de liefde lijkt zo groot te zijn dat ‘Blind Getrouwd’-koppel Line en Victor hun trouwfeest nog eens overdoen. Dat vertelt het happy couple zelf in een videoboodschap op VTM.

Line en Victor kregen dankzij hun deelname aan het populaire programma ‘Blind Getrouwd’ een trouwfeest cadeau van VTM. Maar we kunnen ons inbeelden dat ze beide door de zenuwen nu niet bepaald met volle teugen konden genieten van hun ‘speciale dag’. Dan maar nog eens overdoen, dachten ze. Dit keer helemaal naar hun zin én met zo veel mogelijk vrienden en familie erbij.  Dat vertelt Line in de videoboodschap op VTM. 

Line en Victor zijn het enige koppel dat na het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ bij elkaar bleef. Hoewel ze van plan zijn hun trouwfeest over te doen, laat ook de rest van de video uitschijnen dat de lovebirds dolgelukkig zijn met elkaar.  Zo laat Line bijvoorbeeld weten dat ze naast een feestlocatie ook op zoek zijn naar een liefdesnest. Aaah, de liefde!

 

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video