Tatyana Beloy topless op de cover van HUMO: “ik voel me goed in mijn vel en dat mag iedereen zien”

Print
Tatyana Beloy topless op de cover van HUMO: “ik voel me goed in mijn vel en dat mag iedereen zien”

Foto: Instagram | tatyanabeloy

Actrice, presentatrice én CEO van musicalschool Supastar Tatyana Beloy heeft een duidelijk doel: aantonen dat wat naakt meer dan oké is. Die aspiratie kwam er toen Instagram enkele weken geleden besliste een (bedekte) topless foto van Beloy offline te halen wegens ‘te bloot’. Als Instagram niet meewerkt, dan maar het taboe via een ander kanaal doorbreken moet de actrice gedacht hebben. Dus prijkt Tatyana deze week halfnaakt op de cover van HUMO. Bam!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In HUMO. ???? @konradarnok #dezevenhoofdzonden

Een bericht gedeeld door Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) op

 

Tatyana die komt opgedoken uit de branding van de zee, met handen op de borsten. Een leuk vakantiekiekje dacht ze zelf, maar Instagram had duidelijk een andere mening en haalde de foto niet veel later offline.

“Een gebruiker had me gerapporteerd”, vertelt Beloy in de De 7 hoofdzonden van HUMO. “Die persoon heeft me een paar dagen later zelf een bericht gestuurd: 'Sorry! Het is mijn schuld dat ze je foto eraf hebben gehaald.' Ik heb er niet eens op gereageerd. Als die persoon die nood voelde, dan is dat maar zo. Maar intussen was mijn inbox wel ontploft met verbaasde reacties van mensen die niet begrepen waarom Instagram de foto eraf had gehaald.”

Niet veel later gooide Tatyana opnieuw een foto op Instagram, helemaal naakt deze keer, maar volledig volgens de richtlijnen van Instagram. De media ontplofte een tweede keer, maar van wraak was eigenlijk geen sprake. “Instagram uitdagen is wel het láátste wat ik wil: het is een deel van mijn job. Het had niks met wraak te maken. Saai verhaal, hè?”

 

Al vind de actrice toch dat het tijd wordt om het taboe te doorbreken. “Ik voel me goed in mijn vel en dat mag iedereen zien. Je hoeft er echt niet het perfecte lijf voor te hebben. Van de weeromstuit begonnen vrouwen me wel foto's van hun borsten te sturen. Sommigen krijgen dick pics; bij mij stond mijn telefoon opeens vol blote tetten. Dan zat ik daar samen met mijn lief te swipen: 'Hmm, die zien er wel pront uit.' Kennelijk is de drang van vrouwen om hun borsten te delen groot. Doen, denk ik dan.”

Message received! De rest van het interview lees je deze week in HUMO.

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video