Kate Middleton zweert al jaren bij deze comfortabele maar stijlvolle sneaker (die niet veel kost)

Print
Kate Middleton zweert al jaren bij deze comfortabele maar stijlvolle sneaker (die niet veel kost)

Foto: ISOPIX

Dat we met z'n allen op de voet volgen wat de Britse royals uit te kast trekken op modevlak is een understatement. Al talloze kleedjes waren in een mum van tijd uitverkocht nadat Meghan Markle of Kate Middleton ermee in het openbaar verscheen. Het gespreksonderwerp is deze keer geen jurk, maar wel de sneakers van Kate.

Een sneaker, pantoffel... hoe je het ook wilt noemen, de schoenen waar Kate Middleton verzot op is, zijn bijzonder comfortabel. De Cota Classic van het Italiaanse merk Superga, om precies te zijn. De platte, witte gympen zouden je voeten onder geen enkele omstandigheden pijnigen én staan daarnaast ook nog eens stijlvol onder heel wat outfits. Dat demonstreerde de hertogin al talloze keren wanneer ze gekiekt werd door fotografen.

Wat Kate betreft dus één van de basics die je in je schoenenkast moet hebben liggen. En het beste nieuws? Je moet er geen royale bedragen voor neertellen! Voor 59,95 euro zijn ze van jou, en met een beetje geluk scoor je ze zelfs goedkoper, want op dit moment zijn de schoenen afgeprijsd naar 41,97 euro. HA!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video