Miley Cyrus en Liam Hemsworth zetten na nog geen jaar een punt achter hun huwelijk

Print
Miley Cyrus en Liam Hemsworth zetten na nog geen jaar een punt achter hun huwelijk

Foto: Isopix

Wat is een maandag zonder een verse portie Hollywooddrama? Deze keer in het middelpunt van de belangstelling: Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29). De twee zouden, nog geen jaar nadat ze stiekem hun jawoord aan elkaar gaven, een punt achter hun huwelijk gezet hebben. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People Magazine.

“Liam en Miley hebben besloten om uit elkaar te gaan", vertelde Miley’s woordvoerder aan het magazine. "Zichzelf steeds ontwikkelend en veranderend als partners en individueel, hebben ze besloten dat dit het beste is en dat beiden zich weer gaan focussen op zichzelf en hun carrières. Ze blijven wel toegewijde ouders voor alle dieren die ze samen hebben.”

 

GEEN RING TE BESPEUREN

Het nieuws slaat in als een bom bij de fans, al hadden sommigen wel al een alarmerend detail gespot op de laatst geposte foto’s van Miley. Op die foto’s pronkt de zangeres in de meest oogverblindende outfits, maar een fonkelende ring lijkt daarentegen spoorloos te zijn. En dat is helaas niet alles…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mute me if you don’t want SPAMMED

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

A LOVE AFFAIR?

De voorgaande foto werd genomen in Italië, waar Miley samen met de Amerikaanse blogster en fashion-ondernemer Kaitlynn Carter van een girlstrip genoot. Carter verbrak kort voor de trip haar huwelijk met The Hills-ster Brody Jenner. En waar rook is, is meestal ook vuur. De twee vrouwen werden dan ook al kussend bij het zwembad gespot.

 

KNIPPERLICHTRELATIE

Dat er al veel inkt gevloeid is over Miley Cyrus en Liam Hemsworth, is nog licht uitgedrukt. De twee ontmoetten elkaar in 2009 op de set van ‘The Last Song’. Na een knipperlichtrelatie van zo’n drie jaar volgde een huwelijksaanzoek. Dat deed Liam in 2012 met een diamanten ring van 3,5 karaat. In september 2013 werd bekendgemaakt dat het koppel een punt achter hun relatie zetten, om nog geen drie jaar later de liefde opnieuw bij elkaar te vinden.

In oktober 2016, zo’n zeven maanden later, bevestigde het koppel opnieuw hun verloving. Eind afgelopen jaar stonden kranten en websites vol met het nieuws dat Miley en Liam in het geniep getrouwd waren. Ondanks heel wat gelukzalige momenten op Instagram blijken Miley en Liam dan toch niet voor elkaar gemaakt te zijn, tot ongenoegen van ontelbare fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle ??

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video