Vrouwen en mannen zijn het erover eens: dit maakt iemand goed in bed

Print
Vrouwen en mannen zijn het erover eens: dit maakt iemand goed in bed

Foto: Shutterstock

Of je nu 346 standjes uit de Kamasutra feilloos kunt uitvoeren, een lijf bezit waar mannen spontaan van ontvlammen of het uithoudingsvermogen hebt van een cheeta, dan nog is dat geen garantie dat je goed bent in bed. Volgens een populaire thread op Reddit en een kleine enquête van de Britse Cosmopolitan draait het allemaal om één ding…

Goede seks houdt voor iedereen iets anders in, wat meer dan normaal is. Elke persoon wil graag op een bepaalde manier aangeraakt worden, en heeft een ander lichaam,… Maar als het gaat om wat iemand goed maakt in bed, zou er wel een eenduidig antwoord voor handen zijn: enthousiasme.

Dat blijkt uit een thread op Reddit, waarin letterlijk gevraagd werd wat een persoon nu goed maakt in bed. Met een doelgroep die voor het merendeel uit mannen bestaat, was het dan ook verrassend om te zien dat de meesten ‘enthousiasme’ antwoordden. Je weet wel, in plaats van deep throat te perfectioneren. No offence, mannen.

De Britse Cosmopolitan deed op haar beurt een kleine enquête bij hun doelgroep, met dezelfde uitkomst als gevolg. Volgens bijna 4000 van hun lezers is het belangrijkste tijdens seks te weten dat je partner het zelf ook echt wil. Want dat maakt ons op z’n beurt weer gewild.

Dus geen nood om vanavond de reverse cowgirl onder de knie te krijgen. Zolang het enthousiasme er is, volgen de spetterende orgasmes vanzelf wel.

Meer over Seks en Relaties

Meest recente video's

Meer video