Jeuj! Jani ontdekt wie zijn danspartner is voor ‘Dancing With The Stars’

Print
Een handvol BV’s zullen dit najaar opnieuw van de dansstudio een tweede thuis maken voor hun deelname aan ‘Dancing With The Stars’. VIER maakte eerder deze week bekend dat Julie Vermeire, de dochter van komiek Jacques Vermeire, haar dansbenen los zal gooien, maar ook onze eigenste Jani staat dit jaar op de dansvloer zelf. En hij mocht gisteren kennismaken met zijn danspartner!

Gert Verhulst krijgt voor het tweede seizoen van ‘Dancing With The Stars’ een nieuwe blondine aan zijn zij. Hij krijgt dit jaar het gezelschap van Kat Kerkhofs als co-host in plaats van Jani Kazaltzis. Jani zal zich dan weer van zijn beste kant laten zien op de dansvloer, en ook hij ontdekte wie zijn partner in crime wordt. Dat deelde hij zelf via Instagram Stories.

“Het is een hele spannende dag vandaag, want ik kom te weten wie mijn danspartner is”, vertelt hij in het filmpje. In de volgende Story zien we niemand minder dan Bjork Jani in de boeien slaan. Yep, de voormalige danspartner van James Cooke zal dit seizoen de dansvloer onveilig maken met onze stijlgoeroe.

Voor wie nog twijfelt aan de danscapaciteiten van Mr. Kazaltzis, Gert Verhuls en James Cooke haalden vorig jaar een filmpje boven van Jani in zijn jonge jaren als danser… Ahum.

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video