Olé! De startdatum van het tweede seizoen van Netflix' Élite is bekend, en die valt vroeger dan je denkt

Print
Olé! De startdatum van het tweede seizoen van Netflix' Élite is bekend, en die valt vroeger dan je denkt

Foto: Oprah Magazine

Hoog tijd om je Spaans wat bij te schaven, want het ziet ernaar uit dat de leerlingen uit de serie ‘Élite’ samen met de Vlaamse jeugd hun schooluniform van onder het stof zal halen. Yep, Netflix maakte zonet de startdatum van het nieuwe seizoen bekend, en die valt vroeger dan we dachten.

Eind januari raakte bekend dat de leerlingen van Encinas opnieuw op de schoolbanken zouden plaatsnemen in een nieuw seizoen van ‘Élite’. Gelukkig maar, want we hebben het einde van het eerste seizoen moeten verwerken met heel veel popcorn. Sinds we weten wie achter de moord op Marina zit, bleven we met de vraag zitten of de dader ooit gestraft zou worden.

Het aftellen naar die antwoorden kan beginnen, want op 6 september staat Netflix weer bol nieuwe afleveringen. Het tweede seizoen van de populaire serie focust zich op de verdwijning van een hoofdpersonage. Tegelijkertijd mogen we ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Valerio M., Cayetana G. en Rebeca P. zijn drie nieuwe studenten die door de schoolpoort zullen stappen. En als deze informatie je nog niet razend nieuwsgierig maakt, is er nog altijd de mysterieuze trailer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 SEPTIEMBRE. ÉLITE SEASON 2.

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video