Wauw! Topmodel Heidi Klum onthult haar trouwjurk op Instagram

Print
Wauw! Topmodel Heidi Klum onthult haar trouwjurk op Instagram

Foto: Instagram | whowhatwear

Er waait een romantische wind door Hollywood. Na Sophie Turner en Zoë Kravitz stapte ook Heidi Klum afgelopen weekend in het huwelijksbootje. Letterlijk dan, want het topmodel gaf haar jawoord op een rijkelijk versierde boot. Maar waar wij in geïnteresseerd zijn is de jurk natuurlijk. En daar deelde de kersverse bruid gelukkig een plaatje van op Instagram.

Heidi Klum kreeg eind vorig jaar een verlovingsring rond haar vinger geschoven door vriendje Tom Kaulitz, bekend van 'Tokio Hotel'. Het koppel was op dat moment net geen jaar samen, maar de liefde zat er ondanks het leeftijdsverschil van 16 jaar duidelijk in. Fast forward naar afgelopen weekend, waar de twee hun jawoord gaven op een boot nabij het Italiaanse eiland Capri.

Op de foto die de bruid zelf op Instagram postte, draagt Heidi een bombastische off-shoulder jurk met heuse pofmouwen gecombineerd met een meterlange sluier. Geen klassieke keuze, maar we hadden dan ook niet anders verwacht van het voormalig topmodel. Ook de bruidegom zag er dashing uit in een crèmekleurig kostuum. Picture perfect is hier wel een term op zijn plaats!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it ?? Mr.&Mrs. Kaulitz ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video