Ola! VIJF gaat ‘Temptation Island VIPS’ uitzenden waarin we het hele Pommelizio-drama kunnen volgen

Print
Ola! VIJF gaat ‘Temptation Island VIPS’ uitzenden waarin we het hele Pommelizio-drama kunnen volgen

Foto: VIJF

Goed nieuws voor wie een dikke dosis drama mist in z’n leven! Dankzij de overload aan liefdesperikelen heeft VIJF bekendgemaakt heel binnenkort het tweede seizoen van ‘Temptation Island VIPS’ te zullen uitzenden. HA-LE-LU-JA!

Het eerste seizoen liet de zender – tot onze grote spijt – nog aan zich voorbijgaan, maar met alles wat er zich in de nieuwe afleveringen afspeelt was het moeilijk om nog ‘nee’ te zeggen. Ahja, want tenzij je de laatste weken onder een steen geleefd hebt, kon je niet ontkomen aan het Pommelizio-drama. Pommeline en Fabrizio – die tot voor kort nog verloofd waren – zijn namelijk één van de deelnemende koppels. En dat was nu niet meteen de slimste zet voor hun relatie. Voor ons vertier daarentegen…

Je vraagt je ondertussen misschien af wat het verschil nu is tussen de ‘Temptation Island’ die wij kennen en de VIP-versie. Even slechte kledingkeuzes, dat is vanzelfsprekend. Maar los van het feit dat de deelnemende koppels ‘bekendheden’ zijn, gaat het hier niet over gigantisch grote verschillen. Bekendheden mag je trouwens heel ruim nemen, want het gaat vaak over mensen die eerder al aan een programma deelnamen, of faam genieten op sociale media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

DE KOPPELS

Zo doen naast Pommeline en Fabrizio ook Channah en Quentin, bekend van de Nederlandse reeks van 'Ex On The Beach: Double Dutch' seizoen 3, mee. Het derde koppel dat de ultieme relatietest aandurfde is Yasmine en haar vriend Thomas Cox, bekende Nederlandse Youtubers.

Damian en Shirley, koppel nummer vier, hebben allebei een heel andere kijk op het Temptation-avontuur. Damian, bekend van het feestprogramma 'Oh Oh Daar Gaan We Weer', het vervolg op het veelbesproken 'Oh Oh Cherso', vindt dat zijn vriendin het avontuur onderschat. Shirley denkt immers dat de test helemaal niet zo moeilijk is. Ze snapt dan ook niet waarom koppels überhaupt de fout in kunnen gaan. Mwoeahaha!

 

DRAMA MAMA

Voor wie nog niet overtuigd is van het dramaniveau, er is in dit seizoen ook sprake van een Temptation-zwangerschap. Nog voor de afleveringen begonnen, lekte uit dat Channah en Quentin na enkele dagen al het eiland verlieten. Channah zou bij aanvang zwanger geweest zijn, waardoor ze in het oog van de storm terechtkwam omdat ze tijdens de opnames alcohol dronk en sigaretten rookte. Ze verweerde zich door aan te geven dat ze stiekem alcoholvrije drankjes kreeg en niet inhaleerde tijdens het roken.

Begint het al te kriebelen om naar de afstandsbediening te grijpen en je digicorder vrij te maken? Dan kun je vanaf september meegenieten van het spektakel op VIJF. Elke aflevering zal ook telkens een week eerder online te zien zijn.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video