Halleluja! Er bestaat eindelijk een manier om anoniem naar iemands Instagram Stories te kijken

Print
Halleluja! Er bestaat eindelijk een manier om anoniem naar iemands Instagram Stories te kijken

Foto: Isopix

Wil je weten waar je toévallig je crush tegen het lijf kunt lopen? Of wat je ex allemaal met z’n nieuwe vriendin uitsteekt? Dat kan ein-de-lijk vanaf nu, want via een specifieke website kun je anoniem de Instagram Stories van anderen bekijken. Yes!

In case jij de minst ijdele of nieuwsgierige persoon op aarde bent: je kunt wel degelijk zien wie jouw Stories bekijkt door links onderaan op het aantal views te klikken. Maar soms wil je gewoon graag eens de anonieme stalker uithangen. En dat kan tegenwoordig zonder omslachtige trucs zoals het aanmaken van een fake account. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is naar een specifieke site surfen.

 

Stories IG is de virtuele place to be. Daar geef je simpelweg de gebruikersnaam in van de persoon die je wil stalken…. Euhm, wiens Insta Stories je wil bekijken, en daarna op ‘enter’ te klikken. Even naar beneden scrollen, en je kunt je te goed doen aan de al dan niet wilde Instagram-avonturen van de persoon in kwestie.

Één nadeel, je kunt enkel Stories bekijken van mensen die een openbaar profiel hebben. Draagt jouw crush zijn privéleven hoog in ’t vaandel, dan is de vreugde tevergeefs. On the bright side: op Stories IG kun je ook foto’s en Instavideo’s downloaden. Dat betekent dat dat geknoei met screenshots en schermopnames verleden tijd is als je bestie je maar weer eens vergeet te taggen. Ha!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video