Pinsights: dit is volgens Pinterest de meest gezochte haarstijl van ‘t moment

Ze gaven ons ‘Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain’, doen ons nog steeds watertanden wanneer we een croissant zien, en leerden ons basisstukken zoals streepjestruien waarderen. Maar dat lijkt niet alles te zijn waarom we françaises benijden. Naast hun jaloersmakende casual-chic kledingstijl en kwijlbevorderende patisserie weten Parisiennes nu ook de wereld te veroveren met hun coiffures. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe haarstijl om te kopiëren, dan is ‘French girl hair’ de zoekterm die jij moet invullen. Of je leest gewoon even verder, wij deden de research. Mais oui!
Print

Jeanne Damas Foto: Isopix

Laat het aan Pinterest over om na te gaan naar wat lustige pinners op zoek gaan. Hoog op het huidige lijstje: alles wat Frans en beauty betreft, en dan hebben we het vooral over de kruin van les Parisiennes. Van Brigit Bardot tot Jeanne Damas, allen hebben ze een aangeboren talent om dat ‘je-ne-sais-quoi’ te rocken, inclusief bijpassende coupe.

Wij gingen doken het wereldwijde web in, op zoek naar wat die effortless chic kapsels nu precies inhouden. Denk aan de ondertussen befaamde curtain bangs, messy chignons en subtiele waves. De 12 Franse it-girls hierboven weten alvast hoe het in elkaar zit. Allez-y!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video