Woehoew! James Cooke is verloofd en deelt het belangrijke moment op Instagram

Print
Woehoew! James Cooke is verloofd en deelt het belangrijke moment op Instagram

Foto: Instagram | jamescooke1984

Voor zij die dit weekend niet van onder hun steen uit gekropen zijn – of uit bed, met als oorzaak een heuse kater – hebben we groot nieuws! James Cooke en zijn vriend Dorian zijn officieel verloofd. Dat liet het verliefde/verloofde koppel zelf weten via Instagram aan de hand van een enthousiaste foto.

“Oooooh ja! Eindelijk! En raad eens... ik zei ‘ja’.” Met die woorden maakte James Cooke (34) het heuglijke nieuws bekend dat zijn vriend Dorian Liveyns (26) hem ten huwelijk vroeg. De twee leerden elkaar zo’n drieënhalf jaar geleden kennen tijdens de repetities van de musical Wickie de Viking. Dorian viel als een blok voor de co-presentator van ‘Gert Late Night’, al was dat niet meteen wederzijds.

“Hij zat in de fase van de onenightstands omdat hij net uit een relatie kwam die niet fijn was afgelopen”, vertelt Dorian in HUMO. ”Hij heeft in het begin flink op de rem gestaan, maar ik voelde van het begin af aan dat het goed zat tussen ons.” En zo geschiedde, inclusief een ring.

Of er al huwelijksplannen in de maak zijn, is nog niet duidelijk. Wat wel zo goed als zeker weten, is dat de trouw een spektakel van jewelste zal zijn. Proficiat, tortelduifjes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oooooh ja ! Eindelijk ! En raad eens ... ik zei ‘JA’ ... ????? #verloofd #liefde

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video