Yum! Deze bestselling kookboeken geven je heel wat food inspiration

Print
Yum! Deze bestselling kookboeken geven je heel wat food inspiration

Foto: Julie's Lifestyle

Koken: sommigen doen het graag, voor anderen is het een hel. Toch moeten we allemaal wel eens een potje klaarmaken en dan maken we er maar best iets lekker van, toch? De JaniTV-redactie is steeds op zoek naar de lekkerste recepten en legde al een hele verzameling kookboeken aan. Dit zijn onze favorieten van het moment!

Go Keto

Julie Van den Kerckhove introduceerde het Keto-dieet al een hele tijd geleden aan ons met de bestseller 'Het Keto Plan'. Nu is ze terug met 'Go Keto', een boek waarmee ze verder ingaat op de keto-levensstijl. Naast heel wat recepten staan er ook een hoop tips en zelfs een work-out in. Een perfecte combinatie dus. Wij zijn fan!

€ 25,99

 

 

Simpel

De Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi weet heel wat harten te veroveren met zijn recepten. Met zijn nieuwste kookboek 'SImpel' is dat niet anders, want het staat boordevol met eenvoudig te bereiden gerechten. En wees niet bang: de eenvoud doet niet af aan zijn typische smaken waar we hem van kennen. Yum!

€ 29,99

 

 

 

Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Ook Pascale Naessens gooit het over de boeg van eenvoud. In Vlaanderen is ze zowat de voortrekker van gezonde voeding geworden. In haar nieuwe boek wil ze bewijzen dat healthy food voor iedereen haalbaar is met slechts een handvol ingrediënten en tijd. 

€ 25,99

 

Meer over food

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video