Word is out! “Morgan is de vader van mijn kind”, zegt Rodanya in nieuwe vlog

Print
Er woelt een zware storm in het Temptation-landschap. Zo’n twee weken geleden maakte ex-deelneemster Rodanya bekend dat ze zwanger is, maar hield ze stevig de lippen stijf wat de vader van het kind betreft. Tot woensdagavond, toen ze in een vlog vertelde dat Morgan wel degelijk de vader van haar ongeboren baby is.

“Ik heb best wel lang getwijfeld om het te zeggen”, start Rodanya in haar nieuwste vlog. “Maar ik ga zijn naam gewoon noemen: Morgan is de vader van mijn kind.” Het tweetal zou elkaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’ en de daaropvolgende breuk toch nog een paar keer gezien hebben en “jullie kunnen zelf wel invullen wat er dan gebeurd is”, gaat Rodanya verder.

Volgens Rodanya zou Morgan na haar vorige vlog toch contact opgezocht hebben, maar dat resulteerde helaas opnieuw in een hoop drama. “Ik wil gewoon dat het kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook. Dit is gewoon klaar.” Daarmee geeft Rodanya aan moeite te hebben gedaan om Morgan een kans te geven, maar tevergeefs.

 

TEMPTATION ISLAND

Rodanya en Morgan namen als koppel deel aan ‘Temptation Island’. Hoewel iedereen dacht dat het koppel de Ultieme Relatietest overleefd had, dropte verleider Danicio na hun tijd op het eiland een bommetje door te zeggen dat hij na het programma seks had gehad met Rodanya. Velen vroegen zich dan ook af of hij de vader was.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video