Astrid Coppens keert dan toch terug naar Los Angeles, en vroeger dan we denken

Print
Astrid Coppens keert dan toch terug naar Los Angeles, en vroeger dan we denken

Foto: Instagram | oneandonlyastrid

Hoewel velen dachten dat Astrid Coppens en haar nieuwe gezinnetje zich gesetteld hadden in Gent, werd gisteren bekendgemaakt dat het drietal toch terugkeert naar Los Angeles. “Het is een lifestyle die Bram ik hebben, hé. Een definitieve terugkeer naar België is dus zeker nog niet aan de orde”, vertelt Astrid in Dag Allemaal.

Amper een maand na de geboorte van dochter Billie-Ray moest Astrid alweer aan het werk, om haar nieuwe collectie voor ZEB te shooten. Maar zodra die gelanceerd is, trekt het hele gezin terug naar Los Angeles. Volgens het model ligt haar leven, en dat van haar man Bram Coppens nu eenmaal in L.A. In oktober stappen ze dan ook op het vliegtuig terug naar huis. “Dan is Billie-­Ray ook al wat ouder. Ik vond het onverantwoord om met haar zo’n lange reis te maken voor ze drie maanden oud was.”

Door in België te bevallen, kregen de grootouders van Billie-Ray de kans ten volste van hun allereerste kleinkind te genieten. “Mijn ouders zijn zo trots, dat is zó mooi om te zien. Ik ben blij dat ik de hele zomer in België blijf, zodat ze die eerste weken met hun kleindochter ten volle kunnen beleven. Aan Brams kant zijn er al twee kleinkinderen, twee meisjes ook, en dat is toch nog anders.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op

 

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video