We ontdekten de identiteit van Gossip Girl in de spin-off en het is, euh… een verrassing

Print
We ontdekten de identiteit van Gossip Girl in de spin-off en het is, euh… een verrassing

Foto: Tenor

Sinds het nieuws van een ‘Gossip Girl’ spin-off onze oren bereikte, zaten we maar met één vraag. Keert de originele cast terug naar het scherm, en dan hebben we het naast Serena en Blair uiteraard ook over Gossip Girl zelf. Over dat laatste personage loste bedenker Josh Schwartz al wat informatie.

Zal Kristen Bell opnieuw haar stem verlenen aan de iconische ‘Gossip Girl’ voice-over? Nope. “We zullen allemaal Gossip Girl zijn in de reboot”, vertelde Schwartz aan E! News. “Haar identiteit zal helemaal geen mysterie zijn, want ze zal geen individu meer zijn.” Iets waar we in de oorspronkelijke serie 122 afleveringen op moesten wachten.

 

Schwartz verklaart z’n beslissing door aan te geven dat het vreemd zou zijn dat een groep volwassenen gecontroleerd zou worden door iemand zoals Gossip Girl. Daarom speelde hij voor de spin-off met het idee dat we allemaal Gossip Girl zijn, op onze eigen manier. Dat we allemaal leveranciers zijn van onze eigen nieuwtjes via social media.”

Op de vraag of onze favoriete frenemies terugkeren, antwoordde Schwartz het volgende: “Het creatieve team heeft de originele cast gecontacteerd. Maar hun personages komen enkel terug als de acteurs en actrices betrokken willen worden bij deze spin-off.” F.I.N.G.E.R.S  C.R.O.S.S.E.D!

You know you love me. XOXO, Gossip Girl

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video