Vegan beauty voor een prikje: onze favoriete producten van B.A.E.

We staan met z'n allen heel wat uurtjes voor de spiegel om piekfijn voor de dag te komen - of om bepaalde dingen te verbergen, oeps - en daar komen heel wat beautyproducten bij kijken. De afgelopen jaren proberen we ook wat bewuster om te gaan met ons eten, maar waarom ook niet met onze make-up? Toegegeven, dat kan prijzig zijn, maar dat hoeft niet altijd! Eerder dit jaar kwam Hema namelijk met B.A.E., een nieuwe make-uplijn die helemaal vegan is én aan zachte prijsjes verkocht wordt. Wij selecteerden onze favoriete producten!
Print

Wie zijn impact op het milieu nog verder wil verkleinen kan nog heel wat andere producten bij HEMA shoppen, tot zelfs make-uptasjes toe. Zo zijn die tegenwoordig gemaakt van 100% gerecycleerde PET-flessen.

Maar dat is niet alles, want je vindt ook gerecycleerde badmode of bioplastic speelgoed bij de winkelketen. Ook plastic rietje, wattenstaafjes, confetti... worden uit de rekken gehaald en vervangen door bijvoorbeeld metalen of papieren rietjes en kartonnen wattenstaafjes. Op naar een groenere toekomst!

 

Meer over Make-up

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video