Oooh! Astrid Coppens post schattige foto met baby, en toont ook haar lichaam post-bevalling

Print
Oooh! Astrid Coppens post schattige foto met baby, en toont ook haar lichaam post-bevalling

Foto: Instagram | oneandonlyastrid

"Wat een dotje!": de reacties op Astrid Coppens’ foto met dochter Billie-Ray zijn unaniem. Wie smelt dan ook niet voor een kruippakje met berenoortjes en bijpassend hoedje? En dat terwijl we eigenlijk niet veel te zien krijgen van Astrid en Bram Coppens’ kersverse dochter. Nog iets dat ontbreekt: overtollige zwangerschapskilo’s, want Astrid lijkt al vol zelfvertrouwen in bikini te poseren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op

 

Net een maand bevallen en Astrid Coppens zit alweer strak in het (bad)pak. Meer nog, de kersverse mama stond afgelopen week al opnieuw voor de lens om haar nieuwste ZEB-collectie te shooten. Ze postte eerder die week ook al twee foto’s in badpak, waar van overtollige zwangerschapskilo’s geen sprake lijkt te zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op

 

Hoe dan, vragen heel wat vrouwen – ondanks de overheersend positieve reacties – zich af. “Ik heb nochtans niets speciaals gedaan”, vertelt Astrid aan Het Laatste Nieuws. “Als jonge moeder weet je dat je de eerste acht weken geen fitness mag doen, en ik heb daar ook geen tijd voor. Ik geef borstvoeding en dat vraagt heel veel energie. Zeker als het zo warm is, en het kleintje om de twee uur wil drinken. Slapeloze nachten horen er dus ook bij. Ik heb geen nanny, geen personal trainer. Maar ik geef toe, ik heb chance. Ik had altijd gehoord dat het negen maanden duurt voor je lichaam van een zwangerschap hersteld is, maar bij mij was dat al na tweeëneenhalve week. Ik denk dat ik mijn mama en papa mag danken voor de goede genen.”

Bron: Het Laatste Nieuws

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video