YAS! Bekijk de eerste afleveringen van ‘Callboys 2’ in première met de cast erbij

Print
YAS! Bekijk de eerste afleveringen van ‘Callboys 2’ in première met de cast erbij

Foto: VIER

Nog een seizoentje ‘Vlaamse wasbordjes staren' met Matteo Simoni, Stef Aerts, Bart Hollanders en Rik Verheye? We're down for it! En ook gewoon omdat Callboys lachen, gieren en brullen is, kijken we al maanden uit naar het tweede seizoen. En ja hoor, eindelijk is het zover. VIER maakte zonet bekend wanneer we de eerste afleveringen te zien krijgen. Al moet je daarvoor wel een plaatsje in de bioscoop bemachtigen.

"Hebbekik hier ergens een vergadering gemist?" Nee hoor, VIER en Kinepolis slaan simpelweg de handen in elkaar om lustige kijkers al een voorsmaakje te geven. En dat in het bijzijn van de cast! Maak je agenda dus vrij op 21 augustus en surf snel naar de website van Kinepolis om een ticket te bemachtigen. En hé, kijk ondertussen gerust nog een keer – de 438ste – naar de veelbelovende trailer.

 

Wie al dat ‘vegen’ liever meemaakt vanuit haar eigen zetel, zal z’n geduld nog even moeten uitoefenen. VIER laat weten dat het nieuwe seizoen pas na de zomer start, maar naar een exacte datum is het nog even raden.
 

THEY'RE BACK

Devon Macharis, Wesley Biets en Randy Paret (vertolkt door Matteo Simoni, Stef Aerts en Bart Hollanders) zullen in het tweede seizoen weer de meest komische avonturen als gigolo’s meemaken. Hoewel we vorig seizoen – SPOILER ALERT - afscheid namen van Jay Vleugels, maken we nu kennis met zijn identieke tweelingbroer Jeremy Vleugels, opnieuw gespeeld door Rik Verheye. Met z’n vieren zullen ze het “mannelijk gezelschap” naar een hoger niveau tillen. Hoe ze dat gaan doen, valt nog even af te wachten.

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video