"De nachtmerrie van iedere vrouw": Beyoncé gaat op weegschaal staan in vlog

Print
Het optreden van Beyoncé op Coachella een jaar geleden kregen we al uitgebreid te zien in de documentaire 'Homecoming' op Netflix, maar wat we niet te zien kregen is hoe Queen B zich lichamelijk voorbereidde. In een YouTubevideo toont ze nu het strenge plantaardige dieet en sportroutine waar ze zich aan hield.

Een paar maanden voor haar optreden op Coachella beviel Beyoncé nog van tweeling Rumi en Sir. Voor ze terug het podium zou opklimmen, ging de zangeres op een streng dieet en dat toont ze in een video op YouTube. "Goedemorgen. Het is 5 uur 's morgens en dit is dag 1 van Coachella repetities", vertelt ze. "De nachtmerrie van iedere vrouw", zegt ze nog terwijl ze de weegschaal opstapt. Die stopt op 175 pond of zo'n 79 kilo.

Wat volgt zijn beelden van haar weg naar een gezonder en sterker lichaam. En dat was niet makkelijk, want de ster volgde een strikt plantaardig dieet. Dat wil zeggen: geen vlees, vis, zuivel, suiker, alcohol... "Je moet gezondere keuzes maken, want met zo'n drukke agenda heeft je lichaam veel energie nodig", vertelt Marco Borges, de trainer die haar hierbij helpt.

De video is vooral promo voor '22 Days Nutrition', een soort van maaltijdplanner die ze samen met haar trainer lanceerde. Maar bekijk het op deze manier: zelfs Queen B moet hard werken voor haar lichaam. ;-)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video