Show your colors: Essentiel brengt nieuwe Pride-collectie uit

Van 7 tot 11 augustus is het weer zover: dan verandert Antwerpen eventjes in de meest kleurrijke stad ter wereld tijdens Pride. Nog geen idee wat je gaat aandoen? No panic! Essentiel Antwerp brengt zoals elk jaar een Pride-collectie uit en die is dit jaar groter en beter dan ooit!
Print

Essentiel-oprichtster Inge Onsea vindt dat liefde voor iedereen is. “Bij Essentiel Antwerp leven we volgens de slogan: Love is Essentiel”, legt Inge uit. “Ik heb altijd een sterke betrokkenheid bij de LGBTQ+-gemeenschap gevoeld, dus deze samenwerking is essentieel voor mij. Liefde is een cruciaal onderdeel van ons leven. Iedereen moet vrij zijn om lief te hebben. Wie ze willen, hoe ze willen en vooral, zonder enige vorm van discriminatie of oordeel van anderen. Dat is de boodschap die we willen overbrengen met onze kleurrijke T-shirts.”

De kleurrijke T-shirts bevatten allemaal speelse, rebelse en humoristische opschriften zoals 'Queer as fuck' of 'Gay as a pony'. Als je er zelf eentje in huis wil halen, kan je ze voor 30 euro kopen in de Essentiel winkels in Antwerpen. Tijdens Antwerp Pride in de week van 5 augustus zal je ze ook kunnen vinden. En good to know: alle opbrengsten gaan naar Antwerp Pride! Yay!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video