Tomorrowland viert verjaardag met iconische kledingcollectie en wij gingen een kijkje nemen

Print
Het tweede weekend van Tomorrowland staat voor de deur en dat betekent weer heel wat inzinkingen voor de kleerkast. Maar wie een gegeerd ticket wist te bemachtigen, hoeft zich deze keer geen zorgen te maken over wat aan te trekken naar het feeërieke festival. Tomorrowland pakt namelijk uit met een iconische collectie waarmee je festivalgarderobe zo samengesteld is. Meer nog, want naast een online webshop staan je op de festivalwei ook talloze boutiques op te wachten. Wij gingen ter plaatse alvast een kijkje nemen!

Het festival vergaarde in 15 jaar tijd evenveel bekendheid met z’n feeërieke en dromerige setting, bangelijke line-up, wereldse gerechten als met… de fashionable outfits van de festivalgangers. En ze helpen de ‘People of Tomorrow’ maar al te graag met een terugkerende kledingcollectie.

 

BOOK OF WISDOM

Deze keer lieten ontwerpers zich inspireren door de verjaardag van Tomorrowland. Met 15 jaar op de teller grepen de organisatoren terug naar het populairste thema van de afgelopen jaren: The Book of Wisdom. Ook in de zomercollectie van TML by Tomorrowland zien we de meest iconische elementen terug: fleurige kleedjes, fonkelende juwelen, grafische T-shirts,… Kortom: voor ieder wat wils.

Meer over Festivals

Meest recente video's

Meer video