Fabrizio vecht tegen de roddels: "Ik kijk wél om naar mijn zoon"

Print
Fabrizio vecht tegen de roddels: "Ik kijk wél om naar mijn zoon"

Foto: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Het waren geen makkelijke weken voor Fabrizio Tzinaridis. Zijn deelname aan 'Temptation Island VIPS' is nog volop bezig, maar er komen al heel wat roddels naar buiten rond hem en (ex-)vriendin Pommeline. In een interview met Dag Allemaal wil hij alvast enkele dingen rechtzetten.

Over zijn relatie mag hij niets vertellen volgens zijn wurgcontract met de Nederlandse zender RTL, maar "intussen zal wel duidelijk zijn wat er aan de hand is, nee?", reageert hij. Waar hij wel op reageert, zijn de uitlatingen van de Nederlandse vlogster Michelle Kox, die bekend staat om het naar buiten brengen van roddels.

In één van haar video's vertelt ze dat Fabrizio een geheim kind zou hebben. "Dat zou nu ongeveer twee jaar oud zijn. Ik heb er zelfs al enkele foto's van gezien en Pommeline zou het ook geweten hebben." Met die onthulling is Fabrizio niet zo blij: "Ik wil dat ventje uit de aandacht houden, en z'n mama denkt er ook zo over. Laat ik het hierbij houden: dat ik een onverantwoorde vader zou zijn is regelrechte zever. Ik heb fouten gemaakt, maar ik ga de gevolgen daarvan niet uit de weg."

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video