Rodanya uit 'Temptation Island' onthult wie de vader van haar kind is

Print
Rodanya uit 'Temptation Island' onthult wie de vader van haar kind is

Foto: Instagram @rodanyakelsey

Heel wat monden vielen afgelopen week open toen Rodanya uit 'Temptation Island' aankondigde met een Instagrampost dat ze zwanger is. Heel wat volgers waren dan ook nieuwsgierig naar wie de vader van het kindje zou zijn: Morgan, Danicio of iemand anders?

Na het bommetje dat Rodanya op Instagram dropte, besloot ze een video te maken waarin ze de vragen van haar volgers zou beantwoorden. Daarin heeft ze het ook over de vader van haar ongeboren kindje. Eén ding weten we zeker: het is niet haar ex-vriend Morgan of 'Temptation'-verleider Danicio. "De vader is nu niet in beeld. Ik heb er geen contact mee. Waarom? Ik heb alles in het begin verteld. Hij weet dat hij vader wordt en hij wilde het niet."

Ze gaat verder en vertelt dat de vader meeging naar de eerste echo, maar daar liep het mis en besloot Rodanya er voorlopig een punt achter te zetten. "Ik wil gewoon een rustige en mooie zwangerschap. Ruzie's passen daar niet bij. Dus ik wil even geen contact meer. Maar ik laat de deur nog even open voor hem."

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video