Vijf standjes om er pas echt een stomende vrijpartij van te maken in de douche

Print
Vijf standjes om er pas echt een stomende vrijpartij van te maken in de douche

Foto: Shutterstock

Wanneer de nood het hoogst is, raken jij en je loverboy niet altijd tot in de slaapkamer. Dan maar het dichtstbijzijnde plekje om te rampetampen… of het meest praktische, want moeten jullie beiden niet binnen vijftig minuten op het werk staan? In de douche dus! En kijk, om het jullie nog wat aangenamer te maken gingen wij op zoek naar vijf seksstandjes waardoor een koude douche vereist zal zijn om jullie achteraf af te koelen. Rawch!

Safety first! En dan hebben we het in dit geval niet over voorbehoedsmiddelen – maar gebruik ze zeker! – maar glibberige douches. Deze standjes lenen zich perfect voor kleine, gladde ruimtes, maar ga nu ook niet met olie of glijmiddel spelen. Niemand wil tenslotte richting spoed te hoeven door een seksblessure.

 

VOOROVERGEBOGEN

Zet beiden jullie voeten op schouderbreedte stevig op de grond. Buig helemaal naar voorover, met je derrière in de lucht. Je kan met je handen steun zoeken door je enkels vast te grijpen, of ze tegen de muur of op de grond te plaatsen. Een leuk extraatje is dat je partner je polsen of heupen vastneemt tijdens de daad.

 

BENEN KLEMMEN

Toegegeven, dit standje vergt wat kracht en stabiliteit van je partner. Maar hij zal dit waarschijnlijk he-le-maal niet zo erg vinden. Ready? Leun dan met je rug tegen de muur en wikkel je benen rond zijn middel. Hij houdt op zijn beurt je benen stevig vast en houdt je daardoor in de lucht. Bij uitschuifgevaar kun je steeds één been op de grond houden en het andere rond hem wikkelen.

 

BALLETDANSER

Een iets makkelijkere versie dan de vorige, maar daarom niet minder intens. Voordeel van dit standje is dat je niet tegen een koude muur hoeft te gaan staan. Jullie staan allebei gewoon rechtop en jij plaatst je voet op de rand van het bad of zet je knie tegen de muur. Hou je vast rond zijn schouders of hals. Hij helpt je door enerzijds je rug of heup vast te nemen en anderzijds je dijbeen. Ondertussen kun je de douche lekker tussen jullie beiden laten lopen.

 

OP DE SCHOOT

Heb jij een douche en bad in één? Then it’s your lucky day! Je partner zet zich op de rand van het bad, met klampt zich met zijn handen vast aan de badrand. Jij gaat op zijn schoot zitten, met je rug naar hem toe. Je kan je handen op zijn dijen zetten om je af te duwen, of gaat als het ware squatten en gebruikt je handen voor andere dingen…

 

FULL BODY CONTACT

Ga op zoek naar een stabiel attribuut – en nu maar hopen dat die douche goed vastzit - om je aan vast te houden. Buig beiden licht voorover. Je partner staat achter je, houdt zijn armen naast jou en zet z’n handen tegen de muur. Hij buigt zich zo volledig over jou en penetreert je langs achteren. Jij geniet van zijn warm lichaam, hij van de warme douchestraal.

(Bron + beelden: Women's Health)

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video