Oh happy day! Er komt wel degelijk een vervolg op onze favoriete serie ‘Gossip Girl’

Print
Oh happy day! Er komt wel degelijk een vervolg op onze favoriete serie ‘Gossip Girl’

Foto: Grazia.nl

Good morning, Upper East Siders. Het ziet ernaar uit dat we iets te vieren hebben vandaag, want er is officiële bevestiging dat er wel degelijk een spin-off komt van ‘Gossip Girl’! Na zeven jaar gemis aan S. en B., jaloersmakende outfits en – niet te vergeten – heel wat fijne delicatessen zoals Chuck en Nate kunnen we eindelijk opnieuw hoopvol uitkijken naar een vervolg.

Één van de populairste series van onze jeugd keert terug naar het scherm, en dat hebben we allemaal te danken aan de nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgende lente gelanceerd wordt. Of we opnieuw in de ogen zullen kunnen verdrinken van Nate Archibald, of outfitinspiratie gaan kunnen opdoen van Serena Vander Woodsen is nog maar de vraag, want de spin-off zal zich acht jaar na de feiten van de originele serie afspelen. De kans is dus groot dat we kennis zullen maken met een nieuw kliekje rijkelui. Al blijven we natuurlijk fanatiek hopen dat we Leighton Meester en Blake Lively opnieuw zij aan zij zullen zien verschijnen.

 

Veel meer details zijn er tot op heden niet bekend, maar in tussentijd lijkt ons dit het uitgelezen moment om de zes seizoen nog een zevende keer te bingewatchen. Wat denk je?

You know you love me. XOXO, Gossip Girl

 

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video