Jani kookt samen met Sofie Dumont op Ibiza: “Da’s Italiaans! Die Grieken maken u kapot als je dat gebruikt”

Print
Ibiza, daar brengt keukenprinses Sofie Dumont haar dagen tegenwoordig door. Ze pootte haar keuken neer op het Spaanse feesteiland om deze zomer te koken voor en met bekende gasten. En kijk eens wie de spits mag afbijten van het nieuwe seizoen: onze eigenste Jani. Samen geven ze een leuke twist aan een oeroud Grieks recept, moussaka. Het kijken waard!

Sofie rommelt met potten en pannen voor haar eigen Youtube-kanaal Sofie Dumont Chef. Daarop schotelt ze haar volgers elke week een nieuwe video voor onder het format ‘Happy Moments in Ibiza’.

Samen met Jani maakt ze een moussaka-salade op de grootste ecologische boerderij voor Ibiza. Maar wanneer Sofie vraagt welke kruiden er specifiek in moussaka zitten, moet Jani toch een hulplijn inschakelen: mama Marina!

Volgende kandidaten op het menu zijn niemand minder dan Cath Luyten en geluidsman Pascal Braeckman. Het is de bedoeling om telkens buiten te koken, nu eens op een ecologische boerderij, en dan weer eens op een boot. Wij kijken al uit naar de komende afleveringen!

Meer over food

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video